Museum Sydøstdanmark 

Museum Sydøstdanmark er et statsanerkendt kulturhistorisk museum, som varetager arkæologien og den kulturhistoriske forvaltning i Køge, Næstved, Vordingborg, Greve, Solrød, Stevns og Faxe kommuner. 

Hos Museum Sydøstdanmark fokuserer vi på at være værdiskabende for den lokale kulturarv.

 

Glasværkstedet

Bliv blæst omkuld af et hold af dygtige glaspustere, der live for øjnene af dig former og forvandler det brandvarme flydende glas til formbare materialer - et syn i særklasse!

Flere fantastiske udstillinger

Fra levende glaspustere til internationale særudstillinger i verdensklasse. Fra blod og diamanter til magtfulde dronninger. Fra kunsthåndværkere til designere. Og fra arkæologi til kreativitet. Oplev faste udstillinger og skiftende særudstillinger hus Museum Sydøstdanmark.

Fri adgang til alle museerne

Med et årskort fra Museum Sydøstdanmark får du fri adgang til hele syv museer og attraktioner samt masser af fordele, rabatter og tilbud.

Bliv inviteret til særlige arrangementer og åbninger, få rabat i butik og restaurant og få 50% på entréen til Gavnø Slot samt meget mere.

Udforsk Museum Sydøstdanmark

Nyd frokosten på Restaurant Holmegaard

Kun et glaskast fra Holmegaard Værk ligger den idylliske Restaurant Holmegaard. Her serveres der 'glassiske' retter lavet fra bunden med et twist af nordisk design og stringent elegance.

Gør dig selv en tjeneste og besøg Restaurant Holmegaard, når du besøger Holmegaard Værk.

 

Du kan altid følge Museum Sydøstdanmark via